به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، مراسم افتتاحیه نمایشگاه نقاشی و عکاسی ققنوس قدس به مناسبت چهلمین سالگرد هنر در تالار بالای گالری میدان هنر برگزار شد. شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله و تجلیل از شهدای مقاومت. در ابتدای این مراسم محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری با همراهی هنرمندانی چون عبدالحمید قدیریان، سید علی مرطح، محمد زرویی نصرآباد، کامیار صادقی، مهدی فرخی، ناصر السیفی، از نمایشگاه بازدید کرد. و جمعی از هنرمندان بصری. هنرمندان
شفافیت روحیه سید حسن نصرالله بر قدریان مشهود است
عبدالحمید قدریان در حاشیه بازدید از این نمایشگاه گفت: نمایشگاه ها همیشه می توانند تاثیر زیادی روی مخاطبان خود بگذارند و این البته بستگی به نوع نگرش نسبت به تولید آثار و نیاز مخاطب به بحث مطرح شده در نمایشگاه دارد. . او کار می کند.
وی ادامه داد: وقتی چنین نمایشگاهی درباره سید حسن نصرالله که نماد مقاومت و ایمان است برگزار می شود، هنرمندان تولیدکننده اثر باید تا حد امکان به موضوع پایبند باشند و این ویژگی ها را در این فضا به تصویر بکشند.
قدریان که با اثری در نمایشگاه ققنوس اورشلیم شرکت کرده بود، درباره خلق این اثر گفت: زمانی که تصمیم گرفتم تابلویی درباره سید حسن نصرالله بکشم، در اوج دلتنگی از شهادت و پوچی او بود. شهادتش شایستگی مسلم او بود، نمی خواستیم به این سرعت ما را رها کنیم وقتی شروع به کار کردم، چون به این موضوع فکر می کردم، ویژگی هایی مانند امید، حرکت و شادی به ذهنم خطور کرد و سعی کردم این مفاهیم را در قالبی نشان دهم. روشی بسیار ساده و با حداقل اجرای یک تکنیک خاص به طوری که مخاطب اثر را به وضوح ببیند. روح سید حسن نصرالله شاد و عنصر حرکت و امید در او زنده باد.
این نشان دهنده پیروزی خون بر شمشیر توسط الفرخی است
مهدی فرخی هنرمند تجسمی که با اثری در این نمایشگاه شرکت کرده بود، درباره آثار خود گفت: این تابلو از شهادت مردم غزه می گوید و داستان پیروزی خون بر شمشیر و بازتاب شرایط کنونی را روایت می کند. در غزه فلسطین، به ویژه در غزه. در واقع آنچه شما به تصویر کشیده اید نشان دهنده ظلم فراوان به این کشور و سرزمین مقدس است.
فرخی درباره انعکاس این نوع آثار که در مقابل جنایات صهیونیست ها خلق می شود، گفت: هنرمند کار می کند اما تبلیغات و رسانه ها هستند که تعیین می کنند چگونه انعکاس پیدا کند و به مردم برسد و این یک موضوع فراملی است. ، بنابراین می توانید بر معکوس کردن آن در سطح وسیع تری تمرکز کنید.
هشت تن انفجار برای خانم هنرمند
در ادامه این بازدید، صدیقه سلمان هنرمند دیگری که در نمایشگاه ققنوس اورشلیم اثری ارائه کرده بود، درباره خلق آن گفت: در جریان مناظرات غزه تلاش زیادی می کردم که سه گانه ای با این موضوع بسازم، اما در عین حال. یک بار ماجرای انفجار مواد منفجره هشت نفر و شهادت حسن نصر واقعاً تکان دهنده بود.
وی ادامه داد: با توجه به نیازی که احساس کردم بحث سه قسمتی را به طور موقت کنار گذاشتم و دو تابلوی دیگر با موضوع مقاومت و حزب الله لبنان گرفتم که یکی از آنها به پایان خود رسیده و اکنون بر دیوار این نمایشگاه است. . می بینی؟
نگاه نگران استاد مقاومت به لبنان حتی بعد از شهادت!
ناصر السیفی دیگر هنرمندی که آثارش در این نمایشگاه وجود دارد، درباره تابلویی که خلق کرده است، گفت: نقاشی این اثر را بعد از شهادت سید حسن نصرالله آغاز کردم. در این نقاشی چشم بیدار رهبر مقاومت سید حسن نصرالله را به تصویر کشیدم که با نگرانی و دلسوزی به ویرانه های لبنان از افق می نگرد.
وی در پایان تاکید کرد: این کار در واقع نوعی ارادت به شهدای صالحین مقاومت به ویژه رهبر فرزانه و استاندار حزب الله لبنان سید حسن نصرالله است.
نمایش آثار مقدس ققنوس در ابعاد جهانی
محمد زرویی نصرآباد در پایان این بازدید در جمع خبرنگاران در حاشیه نمایشگاه ققنوس بیت المقدس گفت: گاهی واکنش برخی هنرمندان در مواجهه با حوادث سریعتر از واکنش متولیان فرهنگی است.
وی ادامه داد: گاهی که اتفاقاتی مانند حوادث غزه و شهادت سید حسن نصرالله می افتد، فردا صبح می بینیم که تعدادی از هنرمندان شروع به خلق آثار کرده اند، اگر فرصتی به آنها ندهیم. از سوی دیگر، تنها میتوان از این هنرمندان به خاطر احساس مسئولیت و فراهم کردن فضایی مانند گالری ققنوس اورشلیم برای نمایش آثارشان یا در اختیار گذاشتن ابزار و فضا برای تولید تشکر کرد. آثارشان را به بهترین نحو ارائه کنند. از توانایی ما
وی در تشریح حمایت از آثار نیز گفت: اگر بتوانیم اثر را بخریم آن را در خزانه حوزه هنری نگه می داریم اما تاکنون آثاری برای خزانه خریداری شده است.
زرویی نصرآباد درباره نمایش گسترده این آثار نیز گفت: همزمان با برگزاری این نمایشگاه در بخش بین الملل با مسئولیت آقای سیدامیر جاوید، با گروه های مختلف مانند حزب الله لبنان و حماس در حوزه های مختلف همکاری داریم. کشورهایی که فضایی برای ارائه آنها دارند.
بر اساس این گزارش، این نمایشگاه شامل 28 اثر از هنرمندانی چون علی البحرینی، محمدرضا دوست محمدی، صدیقه سلمان، ناصر السیفی، حسین عصمتی، مهدی فاروخی، عبدالحمید قدریان، سیدعلی میرفتاح، سید محمدرضا میری است. و محمد علی. موارد کمیاب من نمایش داده خواهد شد
این آثار شامل 16 اثر مصور و 12 اثر نقاشی با تکنیک رنگ روغن و اکرلیک است که به همت مرکز هنرهای تجسمی در معرض دید عموم قرار گرفت.
منبع: https://snn.ir/fa/news/1193591/%D9%82%D9%82%D9%86%D9%88%D8%B3-%D9%82%D8%AF%D8%B3-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF